Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videó távfelügyelet képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Videó távfelügyelet - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Videó távfelügyelet
Keresés
Találatok száma - 19 db
Alba-Őr Security

Alba-Őr Security

A felhasználói igények kiszélesedése váltotta ki azt az igényt, hogy létrehozzuk személy,- és vagyonvédelmi vállalkozásunkat.Cégünk 2000-ben alakult, központja Székesfehérvár. A szervezett keretek között történő értékesítés, installálás és a már több éve együtt dolgozó magasan képzett szakember gárda biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy a biztonságtechnikai piacon a vezető vállalkozások között legyünk jelen.

Alhambra Kft.

Alhambra Kft.

Cégünk jogelődje már 1993 óta foglalkozik komplex vagyonvédelmi szolgáltatással, ami jelenleg is a magyarországi vagyonvédelmi piac stabil és meghatározó szereplője. Üzletpolitikai filozófiánkban döntő szerepet kap, hogy megbízóinknak mind személyi, mind technikai szempontból magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokat nyújtsunk s az így megalapozott partnerkapcsolat hosszú távú, harmonikus és főleg eredményes legyen.

Apolló-007 Kft.

Apolló-007 Kft.

Az Apolló-007 Kft.1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzésvédelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással.

Comfort Line

Comfort Line

Az Idc Kft. néven alapított és a 2004. évben re-brandingelt Comfortline Hungary Kft. 2001 óta működik a magyar piacon, alapvetően vagyonvédelmi, egészségvédelmi távfelügyeleti szolgáltatások nyújtásával. (Ilyenek például a behatolásvédelem, tűzvédelem vagy pl. az automatikus jelzőrendszer mely idős családtagjainkra vigyáz és szükség esetén riaszt.) Szolgáltatások kiegészültek kényelmi szolgáltatásokkal is, például automatikus világítás, redőny, garázs és kertkapu, fűtés, hűtés, szauna vezérlés. Szolgáltatásait nemcsak a lakossági körnek, de az üzleti szférának is nyújtja. A dinamikusan fejlődő céget versenytársaitól minőségi szolgáltatásaival és azok reális árazásával valamint a kiegészítő szolgáltatások nyújtásával (pl. részletfizetés) különbözteti meg. A cég vezetői hisznek abban, hogy ügyfelei hűségének elnyeréséhez elengedhetetlen, hogy figyelmesen meghallgassák őket, pontosan megértsék igényeiket, majd olyan megoldásokat javasoljanak, amelyek sikert eredményeznek számukra. Olyan munkatársakat választottak akik mind tudásukban, folyamatos tudásvágyukkal mind pedig elhivatottságukban hozzájárulnak ezen cél eléréséhez. A Comfortline Hungary Kft. 2005-ben Iso 9001 minősítést is bevezette szolgáltatásai minőségének folyamatos fenntartása érdekében. Partnerei kiválasztásakor és az együttműködés során is a minőség és a megbízhatóság az elsődleges szempont.

Deudi Kft.

Deudi Kft.

Cégünk 2001-ben alakult számítógép alapú képrögzítő szofverek valamint komplett rendszerek kifejlesztésére. Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is.

Dir-Con

Dir-Con

Nos, volt már Önnek olyan tapasztalata, hogy egy külföldi fejlesztésű és gyártású eszközt nem egyszerű, esetenként lehetetlen, feladat egy magyar felhasználó egyedi igényeihez igazítani vagy annak technikai hátterét korrekten szolgáltatni? Az ilyen szituáció időnként elég kellemetlen és bosszantó ugye? Nos, a DIR-CON Kft. egy magyar tulajdonú, biztonságtechnikai távfelügyeleti vevőket és PC alapú intelligens digitális videókép felvevő rendszereket fejlesztő és gyártó cég.

For Rest Kft.

For Rest Kft.

A közbiztonsági térfigyelő kamerák preventív visszatartó ereje, bűnmegelőző hatása már sok helyen bizonyított. Az utcai erőszak, az autólopások, a társasházi besurranások, a falfirkálások és a rongálások a megfigyelt területekről kiszorultak a meg nem figyelt területekre. A térfigyelő kamerarendszerek ezen kívül hozzájárultak a bankrablások számának csökkenéséhez is.

Inter Crown Europe Zrt.

Inter Crown Europe Zrt.

Cégünk az elmúlt évben újabb elemmel bővítette tevékenységi körét, mely az IP alapon megvalósuló video megfigyelésre kínál kül- és beltéri megoldásokat egyaránt. Jelen piaci viszonyok közt elengedhetetlen követelmény a versenyképes ár, valamint a magas színvonalú technológia és szolgáltatás, ezért rendszerünket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze. A 2011-es év egyik kiemelkedő fontosságú feladata volt az Európai Unió támogatásával létrejött projekt keretében, Szerencs város térfigyelő rendszerének bővítése és fejlesztése.

Lhb Inter Security

Lhb Inter Security

Társaságunkat 1996-ban 3 magyar tulajdonos hozta létre. Az alapítás évében - 1996-ban - a tulajdonosokkal együtt 12 főből állt a Kft. és 20 megbízója volt. Az alapítás óta a cég fejlődése töretlen és dinamikus, jelenleg 350 főt foglalkoztat és összességében közel 1200 megbízója van. Napjainkra az LHB Inter-Sec. Kft. a régió egyik legdinamikusabban fejlődő és elismert vagyonvédelmi vállalkozásává nőtte ki magát.

Hirdetés
Lop-StopKft.

Lop-StopKft.

A Lop-Stop Vagyonvédelmi BT. 1991. május 01. alakult, az alapító tulajdonos ezt megelőző egyéni vállalkozásából. Az eredetiekben kizárólag elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését végző BT. a piac és a kor követelményeinek eleget téve fokozatosan szélesítette ki tevékenységi körét a biztonságtechnika és az őrzés-védelem területén. Mára a térség egyik legszélesebb ügyfélbázissal rendelkező vagyonvédelmi szolgáltatójává sikerült fejlődnie.

Megoldás Kft.

Megoldás Kft.

A Megoldás Kkt-t 1994-ben alapította két magyar tulajdonos (a tulajdonosi összetételben egy változás történt, cégünk azóta családi vállalkozásként üzemel), 2009-ben jogutóddal Kft.-vé alakult.

Nádasi elektro

Nádasi elektro

Ügyfeleinknek, teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatását biztosítjuk, melynek egy jelentős területe a távfelügyeleti rendszerünk. A riasztás helyszínére kivonuló szolgálattal teszünk eleget, a szerződéseinkben megfogalmazott elvárt intézkedéseknek.

Oktel Kft.

Oktel Kft.

Egy cég alapításakor a tulajdonosok szándéka csupán az egyik szála a történetnek. A környező piac, a belső szerkezet, a lehetőségek és elvárások, a megragadott és az elszalasztott lehetőségek mind felülírhatják a terveket. Vajon melyik út vezet messzebbre: az alkalmazkodás vagy a kitartás az eredeti célok mellett? Az Oktel Kft. története erről is szól.

Őrmester

Őrmester

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. a biztonsági cégek közül az elsők között alakult meg 1990-ben a személy- és vagyonvédelmi piacon. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalat, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak.

Pannónia-Security Kft.

Pannónia-Security Kft.

Távfelügyeleti munkatársaink a nap 24 órájában működő monitoring rendszeren keresztül folyamatosan figyelik és ellenőrzik a riasztórendszerekről beérkező jelzéseket. A telepített riasztórendszertől függően az alábbi jelzéstípusokat tudjuk fogadni: betörésjelzések pánik, tűz és támadásjelzések nyitás - zárás riportok technikai jelzések

Praktiker Security Alarm Kft.

Praktiker Security Alarm Kft.

A Praktiker Security Alarm Kft. 1998 óta foglalkozik riasztók, lakásriasztók, biztonsági kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptetők, rácsok és széfek telepítésével, karbantartásával, javításával és forgalmazásával. A cég vezetője 1978 óta foglalkozik biztonságtechnikával, a Praktiker Security Alarm elődcégét 1994-ben alapította.

Preguard

Preguard

Diszpécserközpontunk technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy az elektronikai jelzőrendszerek jelzése mellett a védett területen - akár épületben, akár udvarban, kertben - működő video felügyeleti rendszer kameráinak képeit riasztás esetén munkatársunk figyelemmel kísérje, és a látottak alapján tegye meg a szükséges intézkedéseket. Ez a felügyeleti mód pontosabb és részletesebb intézkedést biztosít, emellett a téves riasztások esetén elkerülhető a fölösleges értesítés és helyszíni intézkedés. A rendszer biztosítja a képkockák rögzítését és utólagos ellenőrzését ügyfelünk számára, illetve bizonyító erejű eszköz lehet egy esetleges hatósági eljárás során. A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk. A szolgáltatás alapdíját a figyelemmel kísért kamerák száma határozza meg, a többi díjtétel megegyezik a távfelügyeleti szolgáltatás díjaival.

Tuti menü