Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - vidék képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Távfelügyelet - vidék - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Távfelügyelet - vidék
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Relic-Őr Kft.

Relic-Őr Kft.

Cégünk a Relic-Őr Kft. egy a vagyonvédelem, takarítás, gondnoki üzemeltetés területén 2003-tól 2009-ig szolgáltató Bt.-ből alakult át és folytatja tevékenységét. A cég vezetői, alapítói az elmúlt évek során fegyveres testületeknél, őrzés- védelemi, takarítási valamint üzemeltetési szolgáltatások területén szerezték szakmai tapasztalataikat és gyarapították tudásukat.

CarloQuality

CarloQuality

A történet 1993. év elején kezdődött, amikor is két fiatalember - Carlo riasztástechnika elnevezéssel elindította vállalkozását. Épületek és telephelyek komplex biztonságtechnikai rendszereinek tervezését, kivitelezését, karbantartását választották szakterületükké.

Felaxy Kft.

Felaxy Kft.

Cégünk 1995-ben alakult. Elektronikus vagyonvédelmi berendezések (betörés és tűzjelző rendszerek, videó-megfigyelő rendszerek) telepítésével, karbantartásával és távfelügyeletével foglalkozunk. A partnereink részéről felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük tevékenységi körünket, ezáltal sikerült egyre növekvő piaci részesedést elérni. Ma már a biztonságtechnikai szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk megrendelőinknek az ország minden részében. Mindezt úgy értük el, hogy a megalakulásunkkor kitűzött elvhez hűek maradtunk: világszínvonalú technikai eszközök állandó emberi felügyelet mellett védjék megrendelőink értékeit és biztonságát.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a Dél-Dunántúl bűnmegelőzését, kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Cégünk alapfilozófiája a megalakulás óta eltelt 20 év alatt, hogy folyamatosan javítsunk a szolgáltatásaink minőségén, hogy ezáltal is növelhessük elégedett Ügyfeleink számát.

Medgyes Security

Medgyes Security

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység. Vállalkozásunk, ugyan a fiatalabbak közé tartozik a piacon ( alakulás éve:2001.), megrendelőink viszont a legnagyobbak közül valók. Bizalmuk oka, hogy a Medgyes Security. a megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít.

Pannon Security Kft.

Pannon Security Kft.

Az élőerős védelem mellett a riasztó-, megfigyelő rendszerek és ezek kombinációinak segítségével szinte tökéletes felügyelet építhető ki megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, mely biztonságosabbá, tervezhetőbbé teheti az Ön életét is.

Piedra Kft.

Piedra Kft.

A Piedra Kft. rendvédelmi, államigazgatási és jogi tanácsadókat foglalkoztató társaság, amely 2007-ben alakult. Vezetői vagyonvédelmi szakterületen és fegyveres testületeknél eltöltött több éves gyakorlattal, illetve vezetői gyakorlattal rendelkeznek. Kollégáink magasfokú szakértelem és rutin birtokában, komoly elismerést vívtak ki maguknak a szakmán belül és partnereink körében egyaránt.

Pinkerton-V Ügynöki és Szolgáltató Kft.

Pinkerton-V Ügynöki és Szolgáltató Kft.

A cégcsoport névadója Pinkerton Allan Robert (1819-1884) a klasszikus magánnyomozás és biztonsági szolgáltatás megteremtője a híres chicago-i nyomozó és vagyonőrző vállalat skót származású megalapítója. Híres kriminalista volt több szakkönyvet írt sikereivel gyakran egész Amerikát bámulatába ejtette. Cégének nevéhez fűződik többek között Butch Cassidy és a Sundance kölyök elfogása is.

Quali-Top Kft.

Quali-Top Kft.

A Quali-Top Kft. 1990-ben alakult. A társaság tagjai magánszemélyek. A cég tevékenységi területe kiterjed az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek, beépített tűzjelző rendszerek, zártláncú videó rendszerek, beléptető rendszerek, gázérzékelő rendszerek, monitoring rendszerek, ipari elektronikai rendsze

Hirdetés
Sar-Bűn Kft.

Sar-Bűn Kft.

Cégünk 1991.évben alakult Betéti Társaságként, ami időközben átalakult Korlátolt Felelősségű Társasággá. Hazai magánszemélyek tulajdonában áll. Saját kivonuló járőr egységgel rendelkezik. Ebből következik, hogy cégünk több éves múlttal rendelkezik a hazai elektronikai vagyonvédelemben. Cégünk munkatársai másfél évtizedes szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleink érdekeit a vagyonvédelmi rendszerek telepitése terén.

Sentinel-Team Bt.

Sentinel-Team Bt.

Társaságunk 2000-ben alakult, azóta folytatunk vagyonvédelmi tevékenységet, vállaljuk riasztós- és videós távfelügyeleti rendszerek kiépítését, karbantartását, amelyet 24 órás figyelőszolgálattal biztosítunk, továbbá vállalunk takarítást, tisztítást, felnőtt- és egyéb oktatást, valamint máshová nem sorolt egyéb gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatást, ezen belül pl.: rendezvényszervezést

Telmon Kft.

Telmon Kft.

A Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft. 1999-ben alakult, teljes egészében magántulajdonú biztonsági társaság. A tulajdonosok célja az volt, hogy a cég a távfelügyeleti szolgáltatásban egy olyan irányt képviseljen, ami a hatóságokkal korrekt együttműködést alakít ki és szolgáltatásaival komoly szerepet vállal a közbiztonság javításában. A Telmon Kft.

Vagyonvédlap

Vagyonvédlap

A mai világban sajnos már nem élhetjük napjainkat úgy, hogy teljes biztonságban érezzük magunkat. Minden ember szeretne kikapcsolódni úgy, hogy távollétekor is biztonságban tudhassa ingatlanát és ingóságait. Vagyonvédelmi rendszer kiépítésével számos kárt megelőzhet. A vagyonvédelmi rendszerek helyi jelzése általában nem éri el a kívánt hatást, mivel a rendszer hangjelzésére a környezet nem biztos, hogy a cselekmény megakadályozásának szándékával reagál : pl. üdülőterület szezonon kívül, külterületen lévő ingatlan.

Tuti menü