Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - Pest megye képes leírás: Risec - Véd [2. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - Pest megye: Risec - Véd [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Távfelügyelet - Pest megye
Keresés
Találatok száma - 25 db
Risec

Risec

Cégcsoportunk 1989-óta van jelen a vagyonvédelmi piacon. Tizenhét év szakmai tapasztalata biztosítja szolgáltatásunk kiváló minőségét. Mabisz minősített telephelyünkön működtetjük a pénzfeldolgozó üzemünket és az ehhez kapcsolódó értéktárunkat. Diszpécser és a belső védelmi szolgálatunk a nap 24 órájában áll a megbízóink rendelkezésére.

Securet

Securet

Cégcsoportunk most már 21 év rutinjával elégíti ki jelenlegi, és potenciális ügyfelei biztonságvédelmi igényeit. Szervezetünk árképzése a 'nagy forgalom - egyedenként kis haszon' elven alapszik. Ennek megfelelően a kisebb lakossági megrendeléseket is versenyképes, alacsony árakon tudjuk jó minőségben elvégezni.

Securitas Kft.

Securitas Kft.

A távfelügyeleti szolgáltatás során az Ügyfél tulajdonában lévő, a riasztó rendszerből a diszpécserközpontba beérkező jelzésekre intézkedik az ott dolgozó diszpécser munkatárs a nap 24 órájában. A távfelügyeleti központba befutó jelzésekre kétféle intézkedést tehetnek kollégáink. 1. Azon Ügyfelek esetében, akiknek elegendő a telefonos tájékoztatás (értesítés) az objektumokban történtekről , azokat a diszpécser felhívja és tájékoztatja. A tájékoztatás a következő jelzésekről szólhat: betörés-, támadás-, kényszerített nyitás-, szabotázs-, tűz-, műszaki hiba-, orvosi segítséget kérő-, nyitás-, zárás-, szervízjelzések. 2. Amennyiben az Ügyfél a telefonos tájékoztatást nem tartja elegendőnek, abban az esetben ajánlja a Securitas Kft. az értesítés mellett a kivonuló járőrszolgáltatást. Kivonulásos szolgáltatás esetén kollégánk kivonul az Ügyfél objektumához és megteszi a szükséges intézkedéseket az Ügyfél helyett és nevében. A kivonulás a következő jelzések esetén valósul meg: betörés-, támadás-, kényszerített nyitás-, szabotázs-, tűz-, műszaki hiba-, orvosi segítséget kérő jelzések. Az Ügyfél biztonsági elvárásainak megfelelően választhat kapcsoltvonalas, GSM (voice) csatornán keresztüli jelzésátvitelt, ill. a kor legmagasabb technikai színvonalát nyújtó GPRS (adatkapcsolt) átviteli lehetőséget, valamint ez ezek kombinációját nyújtó kombinált szolgáltatást.

Swat securyti

Swat securyti

Bemutatkozásként röviden, de tárgyszerűen ismertetjük Önnel a legjellemzőbb szolgáltatásainkat:Komplex rendészeti tevékenység, objektum védelem, vállalatok, intézmények, vagyonvédelmi feladatainak ellátása, valamint a biztonságtechnikai berendezések telepítése és azok 24 órás távfelügyelete a legnagyobb volument jelentő szolgáltatásaink.

Távőr Monitoring Kft.

Távőr Monitoring Kft.

Csökkentse távfelügyeleti havidíját úgy hogy ismerőseinek ajánlja a Távőr Monitoring Kft. szolgáltatásait. Minden Ön által hozott új ügyfelet pontosan nyilvántartunk, és amig ők ügyfelek maradnak, Önt díjkedvezmény illeti meg! A díjkedvezmény minden új ügyfél után megilleti Önt, amelyet jóváírunk a következő havi számlájából. A jóváírásra mindaddig jogosult, amig az Ön által hozott ügyfél előfizető marad.

Ton Guard Kft.

Ton Guard Kft.

TON GUARD a helyi riasztó távfelügyelet Budakeszin Pátyon és Telkin. Riasztórendszerek telepítését szervizelését és helyi távfelügyeleti szolgáltatást vállalunk Budakeszi környékén. Budakeszi, Páty, Telki: 3 település - 3 járőrautó - 5 perces átlagos kivonulási idő. Nálunk nem az alvállalkozók vonulnak ki a riasztásokra! Saját állományú biztonsági őrökkel dolgozunk akik másodállású helyi rendőrökkel vannak váltásban a kivonuló szolgálatban. 24 órás ügyeletünk a legújabb távfelügyeleti kommunikációs csatornákat alkalmazza: Gsm-Gprs, IP, URH, és ezek kombinációja. Ha a riasztó és kamera telepítést ránk bízza akkor okos telefonjáról is kezelheti a rendszerét vagy megnézheti az otthoni kamera képeket.

TopCop Security

TopCop Security

Cégünk Top Cop Security néven még 1998-ban, korábbi szakmai vállalkozásával jelent meg a vagyonvédelmi piacon. Napjainkra a szakma meghatározó piaci résztvevőjévé nőtte ki magát. Cégünk megtiszteltetésnek vesz és felvállal minden olyan komoly és megfelelően kvalifikált ügyféltől származó megbízást, melynek megvalósítása során a megrendelő és cégünk álláspontja a vonatkozó jogszabályok határain belül egyeztethető, továbbá a pontos, precíz, teljes értékű megvalósításhoz szükséges személyi, anyagi és technikai feltételek mind a két oldalon rendelkezésre állnak.

Véd-Gát Kft.

Véd-Gát Kft.

Cégünk 1996 óta a Ráckevei Rendőrkapitánysággal, és a helyi polgárőr csoportokkal együttműködve közös erővel próbálja javítani a térség közbiztonságát. Együttműködési szerződésünk van a helyi Bűnmegelőzési szervvel, így szükség esetén azonnal igénybe tudjuk venni a rendőrség segítségét.

Tuti menü