Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - Pest megye képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Távfelügyelet - Pest megye - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Távfelügyelet - Pest megye
Keresés
Találatok száma - 25 db
 Sziget Security Kft.

Sziget Security Kft.

A Sziget Security Korlátolt Felelősségű Társaság 1996 februárjában alakult. Működési területünk Budapest, Szigetszentmiklós, Ráckeve és vonzáskörzete. Bemutatkozásként röviden, de tárgyszerűen ismertetjük Önnel a legjellemzőbb ágazati szolgáltatásainkat: Komplex rendészeti tevékenység, objektum védelem, vállalatok, intézmények, vagyonvédelmi feladatainak ellátása, valamint a biztonságtechnikai berendezések telepítése és azok 24 órás távfelügyelete a legnagyobb volument jelentő szolgáltatásaink

Acélpajzs

Acélpajzs

Vállalkozásunk a biztonságtechnika területén 1993 óta működik. A minőség és megbízhatóság mellett, a versenyképes üzletpolitika és felelősségteljes cégvezetés alkotja szemléletünk irányvonalát. Szolgáltatásaink bármely gazdálkodó szervezet részére biztosítják az összes kockázati tényező párhuzamos kezelését, vagyis a teljes körű rizikómenedzsmentet. Főbb tevékenységeink: élőerős objektumvédelem, járőrszolgálat, rendszertelepítés, távfelügyelet valamint objektum üzemeltetési-, karbantartási-, takarítási- és gondnoksági szolgáltatások. Kiemelt szempontunk a minőség és biztonság, szolgáltatásunk programjának legfőbb célkitűzése a megelőzés. Munkánk arra irányul, hogy tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket. Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi tanúsítványt 2001-ben megszerezte.

Árgus -Security

Árgus -Security

Az immáron 10 éve működő Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft. célja, hogy a vagyonvédelmi - és az ezen tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatások területén folytatott tevékenységével kivívja minden megrendelőjének elismerését, bizalmát. Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal lakások, családi házak, üzlethelyiségek biztonságát őrizzük 24 órán keresztül működő felügyeleti központunk segítségével.

AS Solutions Kft.

AS Solutions Kft.

Cégünk, az AS Solutions Kft. intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokat kínál főként magánszemélyeknek, valamint kis- és középvállalkozások számára. Az őrzésvédelem és biztonságtechnika mellett kiemelten foglalkozunk gépjárművek és különböző típusú objektumok távfelügyeletével.

Bizalom Zrt.

Bizalom Zrt.

Jogelődje révén 1986-ban, az országban elsőként kezdett szervezett keretek között vagyonvédelmi szolgáltatásokat. A vagyonvédelmi, őrzés-védelmi feladatok egységes szabályrendszerének kialakításához társaságunk szakértő munkája adott iránymutatást.

Civil Biztonsági Szolgálat ZRt.

Civil Biztonsági Szolgálat ZRt.

A Civil Biztonsági Szolgálat ZRt. 20 éves múltra tekint vissza, és maradéktalanul megfelel a 2005. évi CXXXIII. törvényben előírt feltételeknek a vagyonvédelem minden területén. Az egységes szemléletű, folyamatos, magas szintű szolgáltatásaink eredményeként elértük, hogy Magyarország teljes területén teljesítünk vagyonvédelmi feladatokat, amelyeket a régióközpontokból koordinálnak vezető munkatársaink.

Ep-Rc Security

Ep-Rc Security

A bűnmegelőzésnek rengeteg speciális területe van, és nem mindig számít veszélytelen feladatnak. Nem elég beszereltetni egy riasztót: riasztójelzés esetén, a helyszínen sürgősen meg kell jelennie a veszély megelőzésére, illetve elhárítására alkalmas szakembernek.

Ertekor 2003

Ertekor 2003

A cég tagjai és alkalmazottai több mint 15 éve foglalkoznak a vagyonőri tevékenységgel. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy javítsunk a közbiztonságon, megvédjük a ránk bízott személyeket és azok javait. A velünk üzleti kapcsolatba kerülő megbízóinknak kiszámítható, megbízható és szakszerű partnere legyünk.

Ferhouse Mentel Kft.

Ferhouse Mentel Kft.

Cégünk a Ferhouse Mentel Kft. kifejezetten a felvonó-vészjelzőrendszerek beépítésére és az ezekhez tartozó vészfelügyeleti szolgáltatás ellátására alakult annak érdekében, hogy az egyre gyakrabban előforduló felvonó meghibásodások miatt a liftben rekedt személyek gyors és szakszerű kimentése az Uniós ajánlásoknak megfelelően történjen meg.

Hirdetés
Interguard Kft.

Interguard Kft.

A rendszerváltást követően Magyarországon gyökeresen átalakult a gazdasági és tulajdonosi szerkezet, amely magával hozta az addig szinte ismeretlen, új bűnözési formák megjelenését. A bűnözés visszaszorítása olyan preventív, össztársadalmi szükséglet, amely tekintetében az államnak, a társadalmi szervezeteknek, valamint a lakosságnak is felelőssége van. Ennek keretében egyre nagyobb jelentőséget kap az önvédelem, mint bűnmegelőzési forma.

KontraVéd

KontraVéd

Cégünk a Kontravéd Kft. 2012.07.01. dátummal a Multi Alarm Zrt. cégcsoport tagja lett. Anyacégünk 20 éve van jelen Magyarországon a biztonságtechnika, vagyonvédelem piacán. Büszkék arra, hogy 100%-ban magyar tulajdonú társaságként kis cégből mára hazánk piacvezető, több, mint 55.000 ügyfelet kiszolgáló nagyvállalattá nőtte ki magát úgy, hogy közben a mai napig családias légkör valamint az ügyfelek megelégedettsége jellemzi. Távfelügyeleti központjuk Közép-európában egyedülálló minősítésekkel rendelkezik. Cégünk büszke arra, hogy a Multi Alarm Zrt. csoportjához tartozhat és ezáltal a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatja.

Mon-da

Mon-da

Cégünk a Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. a Civil cégcsoport tagjaként nyújt professzionális távfelügyeleti szolgáltatást, immár 13 éve. Működésünket 1997-ban kezdtük meg a Dabasi, Monori és Nagykátai Rendőrkapitányságok területén. Minőségi munkánknak és az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már az ország teljes területén vállaljuk riasztó és videó rendszerek távfelügyeletét.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt.1991-ben alakult, és már a kezdetektől fogva élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. A minőségi, és szakmai célok minden esetben megelőzték a közvetlen gazdasági érdekeket.

Pestőr távfelügyelet

Pestőr távfelügyelet

Hogyan működik a távfelügyele és mire használható? Kell hozzá riasztó rendszer a lakásba, házba, üzletbe. Ha már a telepítés készen van, akkor a riasztó szirénázhat a helyszínen, amitől a betörő esetleg megriad. De sokkal jobb, ha egy szakmai szolgáltatóhoz jelez a rendszer, ez a távfelügyelet. A távfelügyeletnél a riasztó rendszer nemcsak a helyszínen szirénázik hanem mindössze néhány másodperc alatt az éjjel-nappal kifogástalanul működő távfelügyeleti központunkba is beérkezik, ahol jelzi hogy betörés, pánik, tűzjelzés, kényszer alatti nyitás (haza érkezéskor kialakult támadások ellen véd), idős emberek segély hívása, szabotázs, áramszünet, vízszint érzékelő, kazán felügyelet, lift felügyelet, műszaki hibák, stb. következtek be. A segélyhívásokra könnyen használható, testen viselhető távjelzőket is használhatunk, amelyekkel könnyebben elérhetőek a speciális életvédelmi szolgáltatások.

Red-Scorpions Kft.

Red-Scorpions Kft.

A Red-Scorpions biztonsági szolgálat 2001 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatási politikánk fókuszában - mind a múltban, jelenben és a jövőben is - a megbízó vagyonának, ránk bízott ingóságainak, ingatlanainak és legfőképpen a bizalmának a megőrzése. Az elmúlt esztendőkben több tíz milliárd forintnyi visszatartott, eredményesen megóvott érték jellemezte munkánkat.

Riasztó24 távfelügyelet

Riasztó24 távfelügyelet

Azt gondolhatjuk, hogy értékeink megóvása érdekében elégséges, ha lakásriasztót, riasztórendszert szereltetünk be ingatlanunkban és helyileg szirénázik a berendezés. Lehet elrettentő ereje kültéri hangjelző megszólalásának, de sajnos egyre inkább az a tapasztalat, hogy már ez sem segít a betörésekkel szemben. Általában a betörések akkor történnek, mikor nem vagyunk a helyszínen, ekkor csak a közvetlen szomszédokra és a környezetünkben tartózkodók segítségére hagyatkozhatunk, hogy értesítenek az eseményről. Jellemzően senki sem szeret ilyenkor beleszólni a történésekbe, félve attól, hogy a saját testi épsége is veszélybe kerülhet. Ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a tökéletes biztonság érdekében, lakásriasztó rendszere mellé távfelügyeleti szolgáltatásunkat is rendelje meg, ahol havidíjas szolgáltatás keretében folyamatos felügyelet van értékei felett.

Rimi Monitoring Kft.

Rimi Monitoring Kft.

A Rimi által nyújtott kivonuló szolgálattal kiegészített távfelügyelet lényege, hogy a szolgáltatást előfizető ügyfeleink riasztórendszereinek jelzéseit távfelügyeleti központunk segítségével a nap 24 órájában felügyeljük és feldolgozzuk. Betörésjelzés vagy támadásjelzés beérkezése esetén diszpécsereink azonnal megteszik a szükséges lépéseket; értesítik az ügyfél által a távfelügyeleti szerződésben megadott személyeket, szervezeteket, valamint-kivonuló zolgálatra érvényes szerződés esetén- riasztják az adott körzet szolgálatban lévő járőrét (szabadidős rendőr), hogy haladéktalanul induljon a riasztás helyszínére és biztosítsa ügyfelünk személyének és vagyontárgyainak védelmét.

Tuti menü