Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Riasztástechnika képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Riasztástechnika - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Riasztástechnika
Keresés
Találatok száma - 19 db
Ádesz 2007 Kft.

Ádesz 2007 Kft.

Cégünk biztonságtechnikával és épület klimatizálással foglalkozik. Székhelyünk Budapesten található, de az egész ország területén vállalunk munkákat. A biztonságtechnikán belül riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, kaputelefonok telepítése az egyik szakterületünk. Ide tartozik még a kapuk ill. garázsajtók automatizálása is. Ezeken kívül egyéb gyengeáramú hálózatok (számítógép, telefon, stb.) telepítésével is foglalkozunk.

Alfa-Vill 2002 Kft.

Alfa-Vill 2002 Kft.

Villanyszerelő cégünk mind a közületek és mind a lakosság kiszolgálását tűzte ki elsődleges célul, kifejezetten a kisebb villanyszerelési munkákra szakosodva Kaposvár és környékén, de családi házat koplett villanyszerelő munkálatat is elvégezzük! Mindennapos törekvéseink, hogy a megrendelőink legkisebb villanyszerelési igényeit is maximálisan kielégítsük.

Asm Security Kft.

Asm Security Kft.

Az ASM Security Kft. immáron 16. éve a magyar biztonságtechnikai piac aktív szereplője. Pályafutását tűzjelző berendezések forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával kezdte. Szakember gárdája megbízható és eredményes munkáját számos referencia példázza. 2007-ben az ASM fejlesztői megalkották első saját márkás terméküket az ASM usb kameráját, mely egyedi és extra funkcióival nagy sikert aratott.

Ath Security Kft.

Ath Security Kft.

Alapítva: 1990.-ben Cégünk elektronikus vagyonvédelmi: -riasztó -beléptető -kamera -minősített tűzjelző rendszerek telepítésével foglalkozik. Nem akar szerelési költséget fizetni? Vásároljon tőlünk, 'csináld magad' Jablotron vezeték nélküli behatolásjelző, vagy Eurovideo videós megfigyelő készletet!

Békes-Zóna

Békes-Zóna

Cégünk évtizedes hagyományokkal rendelkezik elektromos és vagyonvédelmi rendszerek telepítésében és karbantartásában. A vállalkozásomat 1991-ben kezdtem, üzleti kapcsolatainkra a stabilitás, a személyes kapcsolat folytonossága és a megbízhatóság jellemző.

Contego-Sec 09 Kft.

Contego-Sec 09 Kft.

Riasztókkal foglalkozó vállalkozásunk 2009-ben alakult, elsődlegesen az a felismerés keltette életre, hogy a XXI. század embere számára egyre fontosabb a biztonság. A folyamatos elektronikus védelmi igények elengedhetetlenné tették számunkra, hogy az elsősorban élőerős őrzési tevékenységi körünket kibővítsük a risztórendszerekkel és a Contego-Sec 09 Kft. már csak ezeknek az elektronikus védelmi igényeknek a kielégítésével foglalkozhasson.

Digisec Bt.

Digisec Bt.

Cégünket a Digisec Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot (rövid nevén DIGISEC Bt.), mint gazdasági társaságot 2000. novemberében alapítottuk. Akkoriban biztonságtechnikai rendszerek telepítése volt a fő tevékenységünk. A piac és az ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat a biztonságtechnika és az egyéb épületvillamossági tevékenységek terén.

Doktor-Alarm Kft.

Doktor-Alarm Kft.

A Doktor-Alarm Kft. 2004-ben alakult, és főleg elektronikus vagyonvédelemmel foglalkozik. Cégünk tevékenysége szerteágazó, a biztonságtechnikától a kapuvezérlés technikán, a GSM és GPRS kommunikáción át, az IP alapú beléptető rendszereken keresztül a mobil alkalmazásokig kiterjed. Napjainkban egyre inkább ezen rendszerek komplex alkalmazása jelent megfelelő biztonságot, és kényelmet. A technika és a mobil kommunikáció gyors fejlődése adta lehetőségek kihasználásával törekszünk szolgáltatásainkat kényelmesebbé tenni.

Electro-Age Kft.

Electro-Age Kft.

Vállalkozásunk 1995 óta foglalkozik belső és külső villamos tervezési munkákkal. A Korlátolt Felelősségű Társaság magánemberek tulajdonában van. Alkalmazkodva megbízóink folyamatosan bővülő igényeihez, cégünk komplex szolgáltatást nyújt villamos tervezési munkákra (kis- és középfeszültségű energia ellátás, épületvillamosság, épületfelügyelet, tűzjelző rendszer, számítógépes hálózat, stb), de vállaljuk a tervezéshez tartozó kiegészítő tevékenységekre történő megbízások (szakvélemények, felmérések készítése, műszaki ellenőrzés, mérnöki tanácsadás) szakszerű elvégzését is.

Hirdetés
Elpefm Kft. - Biztonságtechnika

Elpefm Kft. - Biztonságtechnika

Kiváló biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt Magyarország minden táján. Célkitűzései közé tartozik az, hogy minőségi védelmet nyújtsanak mindenki számára megfizethető áron. Ezenfelül partnereinek garanciát is biztosít az elvégzett feladatra vonatkozóan. Egy helyen kaphatja meg a tervezést, a telepítést, sőt még a karbantartást is. Ha nem tudja milyen rendszert válasszon otthonába, akkor is az itt dolgozó szakemberek garantáltan segítségére lesznek. Bízza otthonát és életét kellő szaktudással rendelkező emberekre.

Euro-Színvonal Bt.

Euro-Színvonal Bt.

A cég 1998-ben alakult. A cégvezető már az alapításkor több éves professzionális tapasztalattal rendelkezett a villamos ipari szakterületen. Tapasztalatait nemcsak hazánkban, hanem külföldi országokban mélyítette el. Többek között Németországban és Oroszországban. Jelenleg a cég foglalkozik mindennemű villamos ipari munkák kivitelezéséve

Fullsec Kft.

Fullsec Kft.

A tulajdon elleni bűncselekmények, az erőszak és a terrorizmus mindennapi életünk olyan számottevő rizikófaktoraivá váltak, amellyel ma már minden gazdálkodó szervezetnek számolnia kell.

Garai Kft.

Garai Kft.

Cégünk 1992-ben alakult Garai Vagyonvédelem néven. Az első években főleg riasztóberendezések telepítésével foglalkoztunk. Azt követően folyamatosan építettük be tevékenységünkbe a kaputelefonok, autóriasztók, videó megfigyelő- és rögzítő rendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek, szénmonoxid érzékelők telepítését és karbantartását. Szarvas városában 1994 májusában szervezetünk beüzemelte az első távfelügyeleti rendszert.

Global Bhg System

Global Bhg System

Cégünk eredeti formájában több mint 10 éve áll partnerei rendelkezésére. Kezdetben tevékenységünk fő profilját a biztonságtechnikai rendszerek tervezése és kiépítése jelentette. Az elmúlt időszakban, már meglévő partnereink igényeit kielégítendő, számítógépes hálózatok kiépítésével, programok készítésével is foglalkozunk.

KomplexBetörésvédelem Kft.

KomplexBetörésvédelem Kft.

Cégünk 1989-ben családi vállalkozásként indult KIS-Vállalkozás Betörésvédelmi Centrum néven. Tevékenységünket elektromos vagyonvédelmi rendszerek tervezésével és kivitelezésével kezdtük. Az évek múlásával és a piaci igények alakulásával tevékenységi köreinket folyamatosan fejlesztettük és bővítettük.

Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

A Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató bt. 1991.-ben jött létre majd a meg növekedett igényeknek megfelelően 1994.-ben Kft.-vé alakult. Olyan céget kívántunk alakítani, amely teljes körű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai, magánnyomozói és követelés kezelői szolgáltatást tud nyújtani megrendelői részére.

Security Service Kft.

Security Service Kft.

A mai, folyamatosan változó, váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekkel teli világban egyre inkább a figyelem központjába kerül és növekvő értéket jelent a Biztonság! A Sárvári Security Service Kft. éppen abban tud segítségére lenni, hogy biztonságban érezhesse szeretteit, saját magát, vállalkozását, munkatársait, adatait és vagyonát!

Tuti menü