Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sentinel - Villtek [6. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás: Sentinel - Villtek [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
Sentinel

Sentinel

Cégünk 1999-ben alakult előtárasságként. Tulajdonosai a rendvédelmi szerveknél szerzett évtizedes ismeretek és tapasztalatok birtokában alapították. Tevékenységi körünkbe tartozik a 24 órás távfelügyelet és a hozzá szorosan kapcsolódó járőrszolgálat, biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és javítása.

Sentinel-Team Bt.

Sentinel-Team Bt.

Társaságunk 2000-ben alakult, azóta folytatunk vagyonvédelmi tevékenységet, vállaljuk riasztós- és videós távfelügyeleti rendszerek kiépítését, karbantartását, amelyet 24 órás figyelőszolgálattal biztosítunk, továbbá vállalunk takarítást, tisztítást, felnőtt- és egyéb oktatást, valamint máshová nem sorolt egyéb gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatást, ezen belül pl.: rendezvényszervezést

SkyLine-Computer Kft.

SkyLine-Computer Kft.

A SkyLine-Computer Informatikai és Fejlesztési Kft. 1999-ben alakult. A cég kezdetben villamosmérnöki tevékenységet és számítástechnikai kiskereskedelmet folytatott, valamint informatikai rendszerek üzemeltetését végezte. A vállalkozás szolgáltatásainak köre 2000-től jelentősen bővült: a cég portfóliójának meghatározó részévé vált a szoftverfejlesztés, valamint a gyengeáramú hálózatok tervezése és kivitelezése kis- és középvállalkozások (KKV), egészségügyi intézmények, önkormányzatok részére.

Solitron

Solitron

Rendszermérnökeink támogatást nyújtanak az informatikai infrastruktúrát üzemeltető IT csapat számára - telefonon, vagy a helyszínen. Ránk bízhatja üzletileg kritikus rendszereinek felügyeletét, üzemeltetését. Az általunk nyújtott támogatás igénybevételével magasabb szintre emelheti IT szolgáltatásainak színvonalát.

Swat securyti

Swat securyti

Bemutatkozásként röviden, de tárgyszerűen ismertetjük Önnel a legjellemzőbb szolgáltatásainkat:Komplex rendészeti tevékenység, objektum védelem, vállalatok, intézmények, vagyonvédelmi feladatainak ellátása, valamint a biztonságtechnikai berendezések telepítése és azok 24 órás távfelügyelete a legnagyobb volument jelentő szolgáltatásaink.

Swnet Group Bt.

Swnet Group Bt.

Az SWNet Group Bt 2007-ben alakult, azzal a küldetéssel, hogy kis és -középvállalatok, intézmények informatikai rendszerét üzemelteti, karbantartja. Illetve olcsó és jó minőségű professzionális webhosting, és domain szolgáltatást nyújt ügyfeleinek

Távőr Monitoring Kft.

Távőr Monitoring Kft.

Csökkentse távfelügyeleti havidíját úgy hogy ismerőseinek ajánlja a Távőr Monitoring Kft. szolgáltatásait. Minden Ön által hozott új ügyfelet pontosan nyilvántartunk, és amig ők ügyfelek maradnak, Önt díjkedvezmény illeti meg! A díjkedvezmény minden új ügyfél után megilleti Önt, amelyet jóváírunk a következő havi számlájából. A jóváírásra mindaddig jogosult, amig az Ön által hozott ügyfél előfizető marad.

Telmon Kft.

Telmon Kft.

A Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft. 1999-ben alakult, teljes egészében magántulajdonú biztonsági társaság. A tulajdonosok célja az volt, hogy a cég a távfelügyeleti szolgáltatásban egy olyan irányt képviseljen, ami a hatóságokkal korrekt együttműködést alakít ki és szolgáltatásaival komoly szerepet vállal a közbiztonság javításában. A Telmon Kft.

Telnet Work

Telnet Work

Tapasztalatink azt mutatják, hogy a cégek nincsenek tisztában milyen egy hatékony informatikai rendszer, és mit eredményez annak hiánya. Így fordulhat elő, hogy munkánk során számtalan olyan esetet láttunk, ahol sem a hálózat, sem annak védelme nem volt megfelelőképpen ellátva, hiszen az igények nem is lettek jól felmérve. Ráadásul, sok esetben nem is tudja az ügyvezető, hogy van-e egyáltalán valamilyen informatikai probléma. Segítünk Önnek feltárni a gyenge pontokat egy fogadás keretében.

Hirdetés
Ton Guard Kft.

Ton Guard Kft.

TON GUARD a helyi riasztó távfelügyelet Budakeszin Pátyon és Telkin. Riasztórendszerek telepítését szervizelését és helyi távfelügyeleti szolgáltatást vállalunk Budakeszi környékén. Budakeszi, Páty, Telki: 3 település - 3 járőrautó - 5 perces átlagos kivonulási idő. Nálunk nem az alvállalkozók vonulnak ki a riasztásokra! Saját állományú biztonsági őrökkel dolgozunk akik másodállású helyi rendőrökkel vannak váltásban a kivonuló szolgálatban. 24 órás ügyeletünk a legújabb távfelügyeleti kommunikációs csatornákat alkalmazza: Gsm-Gprs, IP, URH, és ezek kombinációja. Ha a riasztó és kamera telepítést ránk bízza akkor okos telefonjáról is kezelheti a rendszerét vagy megnézheti az otthoni kamera képeket.

TopCop Security

TopCop Security

Cégünk Top Cop Security néven még 1998-ban, korábbi szakmai vállalkozásával jelent meg a vagyonvédelmi piacon. Napjainkra a szakma meghatározó piaci résztvevőjévé nőtte ki magát. Cégünk megtiszteltetésnek vesz és felvállal minden olyan komoly és megfelelően kvalifikált ügyféltől származó megbízást, melynek megvalósítása során a megrendelő és cégünk álláspontja a vonatkozó jogszabályok határain belül egyeztethető, továbbá a pontos, precíz, teljes értékű megvalósításhoz szükséges személyi, anyagi és technikai feltételek mind a két oldalon rendelkezésre állnak.

Topolisz Kft.

Topolisz Kft.

Topolisz Térinformatikai Stúdió Kft. 1991-ben jött létre térinformatikai alkalmazások készítésére. Tagjai és alkalmazottai matematikusok, mérnökök, informatikusok, térinformatikusok és adatbázis adminisztrátor szakemberek. Ezen kívül külső munkatársak is részt vesznek fejlesztőként a cég tevékenységében.

Transorg Kft.

Transorg Kft.

Cégünk 12 éve foglalkozik integrált logisztikai és közlekedési informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével és telepítésével, ezen belül is szaktanácsadással, rendszertervezéssel, szoftverfejlesztéssel, rendszerüzemeltetéssel.

Triton Security Kft.

Triton Security Kft.

Vállalkozásaink a Triton és Colt 38 Security Kft hosszú évek óta dolgozik a vagyonvédelem területén Pest, Borsod és Békés megyében. Célunk: működési területünkön a közös- és magánytulajdon védelme, a vagyon elleni büncselekmények visszaszorítása, kapcsolatunk a hatóságokkal és rendvédelmi szervekkel jó, kölcsönösen segítjük egymás munkáját.

Vagyonvédlap

Vagyonvédlap

A mai világban sajnos már nem élhetjük napjainkat úgy, hogy teljes biztonságban érezzük magunkat. Minden ember szeretne kikapcsolódni úgy, hogy távollétekor is biztonságban tudhassa ingatlanát és ingóságait. Vagyonvédelmi rendszer kiépítésével számos kárt megelőzhet. A vagyonvédelmi rendszerek helyi jelzése általában nem éri el a kívánt hatást, mivel a rendszer hangjelzésére a környezet nem biztos, hogy a cselekmény megakadályozásának szándékával reagál : pl. üdülőterület szezonon kívül, külterületen lévő ingatlan.

Véd-Gát Kft.

Véd-Gát Kft.

Cégünk 1996 óta a Ráckevei Rendőrkapitánysággal, és a helyi polgárőr csoportokkal együttműködve közös erővel próbálja javítani a térség közbiztonságát. Együttműködési szerződésünk van a helyi Bűnmegelőzési szervvel, így szükség esetén azonnal igénybe tudjuk venni a rendőrség segítségét.

Villtek Security

Villtek Security

A Villtek Security Nagykanizsán és környékén nyújt magánszemélyeknek és cégeknek alternatívát biztonságtechnikai tevékenység körében. Legyen szó akár rendezvények biztosításáról, személy védelemről, riasztórendszerek kiépítéséről, élőerős őzésről, szaktanácsadásáról, központi távfelügyeletről. Ha minket választ, jó választ! Legyen a Villtek Security partnere 2010-ben is!

Tuti menü