Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Preguard - Security [5. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás: Preguard - Security [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
Preguard

Preguard

Diszpécserközpontunk technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy az elektronikai jelzőrendszerek jelzése mellett a védett területen - akár épületben, akár udvarban, kertben - működő video felügyeleti rendszer kameráinak képeit riasztás esetén munkatársunk figyelemmel kísérje, és a látottak alapján tegye meg a szükséges intézkedéseket. Ez a felügyeleti mód pontosabb és részletesebb intézkedést biztosít, emellett a téves riasztások esetén elkerülhető a fölösleges értesítés és helyszíni intézkedés. A rendszer biztosítja a képkockák rögzítését és utólagos ellenőrzését ügyfelünk számára, illetve bizonyító erejű eszköz lehet egy esetleges hatósági eljárás során. A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk. A szolgáltatás alapdíját a figyelemmel kísért kamerák száma határozza meg, a többi díjtétel megegyezik a távfelügyeleti szolgáltatás díjaival.

Professzionál Miskolc Kft.

Professzionál Miskolc Kft.

Informatikai rendszerek működéséhez - egyedi igényekhez is alkalmazkodva - üzemeltetési támogatást nyújtunk szerződésben meghatározott feltételekkel, és határidőkkel, nevezetesen: rendelkezésre állást, távoli felügyeletet és monitorozást, távoli hibaelhárítást, helyszíni hibaelhárítást, csereeszközöket, karbantartást.

Prog-Lan

Prog-Lan

Cégünk 2009-ben jött létre. Szeretnénk munkánkkal és informatikai ismereteinkkel segíteni, egyszerűbbé, kényelmesebbé, valamint biztonságosabbá tenni partnereink munkáját. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek is az informaitka könnyebbé tételében! Köszönjük!

Quali-Top Kft.

Quali-Top Kft.

A Quali-Top Kft. 1990-ben alakult. A társaság tagjai magánszemélyek. A cég tevékenységi területe kiterjed az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek, beépített tűzjelző rendszerek, zártláncú videó rendszerek, beléptető rendszerek, gázérzékelő rendszerek, monitoring rendszerek, ipari elektronikai rendsze

Radiorent Kft

Radiorent Kft

A Radiorent Kft. bár fiatal cégnek számít a hazai hírközléstechnika területén, de a szakmában eltöltött 15 év tapasztalatával rendelkező munkatársaknak köszönhetően mára méltán vált elismert vállalkozássá. A magyar tulajdonú cég 2004 évben alakult meg.

Red-Scorpions Kft.

Red-Scorpions Kft.

A Red-Scorpions biztonsági szolgálat 2001 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatási politikánk fókuszában - mind a múltban, jelenben és a jövőben is - a megbízó vagyonának, ránk bízott ingóságainak, ingatlanainak és legfőképpen a bizalmának a megőrzése. Az elmúlt esztendőkben több tíz milliárd forintnyi visszatartott, eredményesen megóvott érték jellemezte munkánkat.

Resort Kft.

Resort Kft.

Társaságunk a kilencvenes évek óta foglalkozik mikroprocesszoros eszközök fejlesztésével, gyártásával elsősorban az elektronikus biztonságtechnika területén. A több mint tíz éves fejlesztői tapasztalat alapozta meg számunkra a lehetőségét újabb ipari területek kiszolgálására.

Riasztó24 távfelügyelet

Riasztó24 távfelügyelet

Azt gondolhatjuk, hogy értékeink megóvása érdekében elégséges, ha lakásriasztót, riasztórendszert szereltetünk be ingatlanunkban és helyileg szirénázik a berendezés. Lehet elrettentő ereje kültéri hangjelző megszólalásának, de sajnos egyre inkább az a tapasztalat, hogy már ez sem segít a betörésekkel szemben. Általában a betörések akkor történnek, mikor nem vagyunk a helyszínen, ekkor csak a közvetlen szomszédokra és a környezetünkben tartózkodók segítségére hagyatkozhatunk, hogy értesítenek az eseményről. Jellemzően senki sem szeret ilyenkor beleszólni a történésekbe, félve attól, hogy a saját testi épsége is veszélybe kerülhet. Ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a tökéletes biztonság érdekében, lakásriasztó rendszere mellé távfelügyeleti szolgáltatásunkat is rendelje meg, ahol havidíjas szolgáltatás keretében folyamatos felügyelet van értékei felett.

Rimi Monitoring Kft.

Rimi Monitoring Kft.

A Rimi által nyújtott kivonuló szolgálattal kiegészített távfelügyelet lényege, hogy a szolgáltatást előfizető ügyfeleink riasztórendszereinek jelzéseit távfelügyeleti központunk segítségével a nap 24 órájában felügyeljük és feldolgozzuk. Betörésjelzés vagy támadásjelzés beérkezése esetén diszpécsereink azonnal megteszik a szükséges lépéseket; értesítik az ügyfél által a távfelügyeleti szerződésben megadott személyeket, szervezeteket, valamint-kivonuló zolgálatra érvényes szerződés esetén- riasztják az adott körzet szolgálatban lévő járőrét (szabadidős rendőr), hogy haladéktalanul induljon a riasztás helyszínére és biztosítsa ügyfelünk személyének és vagyontárgyainak védelmét.

Hirdetés
Risec

Risec

Cégcsoportunk 1989-óta van jelen a vagyonvédelmi piacon. Tizenhét év szakmai tapasztalata biztosítja szolgáltatásunk kiváló minőségét. Mabisz minősített telephelyünkön működtetjük a pénzfeldolgozó üzemünket és az ehhez kapcsolódó értéktárunkat. Diszpécser és a belső védelmi szolgálatunk a nap 24 órájában áll a megbízóink rendelkezésére.

Rukon Kft.

Rukon Kft.

A Rukon Kft. 2001-ben alakult, fuvarozó, áruszállító cégeket támogató megoldások forgalmazására. Kezdetektől olyan felügyeleti megoldás forgalmazása volt a cél, amelyek kontrollálják azon költségeket, amelyek a járművek, berendezések üzemeltetésével kapcsolatban keletkeznek. Alapítók úgy vélték, hogy a versenyképesség kulcsa a fejlődőképesség és az innováció, valamint a vevő igényeihez történő alkalmazkodás és a költségtakarékos megoldások keresése, ezért választották a cseh Torola gyár termékeit.

Sar-Bűn Kft.

Sar-Bűn Kft.

Cégünk 1991.évben alakult Betéti Társaságként, ami időközben átalakult Korlátolt Felelősségű Társasággá. Hazai magánszemélyek tulajdonában áll. Saját kivonuló járőr egységgel rendelkezik. Ebből következik, hogy cégünk több éves múlttal rendelkezik a hazai elektronikai vagyonvédelemben. Cégünk munkatársai másfél évtizedes szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleink érdekeit a vagyonvédelmi rendszerek telepitése terén.

Save Guard Kft.

Save Guard Kft.

A Save Guard Kft. által kifejlesztett, műholdas flottakövető rendszer nem csak a nagyvállatok csoportjait célozza meg, hanem a gépjármű tulajdonosok teljes körét. A cégek, valamint magánszemélyek megtalálhatják azokat a funkciókat, amelyeket használni tudnak egy ilyen rendszerrel. Ezzel gazdaságosabbá, kényelmesebbé teheti vállalkozásának, valamint magánéletének azt a részét, ami az autóhoz

Securet

Securet

Cégcsoportunk most már 21 év rutinjával elégíti ki jelenlegi, és potenciális ügyfelei biztonságvédelmi igényeit. Szervezetünk árképzése a 'nagy forgalom - egyedenként kis haszon' elven alapszik. Ennek megfelelően a kisebb lakossági megrendeléseket is versenyképes, alacsony árakon tudjuk jó minőségben elvégezni.

Securitas Kft.

Securitas Kft.

A távfelügyeleti szolgáltatás során az Ügyfél tulajdonában lévő, a riasztó rendszerből a diszpécserközpontba beérkező jelzésekre intézkedik az ott dolgozó diszpécser munkatárs a nap 24 órájában. A távfelügyeleti központba befutó jelzésekre kétféle intézkedést tehetnek kollégáink. 1. Azon Ügyfelek esetében, akiknek elegendő a telefonos tájékoztatás (értesítés) az objektumokban történtekről , azokat a diszpécser felhívja és tájékoztatja. A tájékoztatás a következő jelzésekről szólhat: betörés-, támadás-, kényszerített nyitás-, szabotázs-, tűz-, műszaki hiba-, orvosi segítséget kérő-, nyitás-, zárás-, szervízjelzések. 2. Amennyiben az Ügyfél a telefonos tájékoztatást nem tartja elegendőnek, abban az esetben ajánlja a Securitas Kft. az értesítés mellett a kivonuló járőrszolgáltatást. Kivonulásos szolgáltatás esetén kollégánk kivonul az Ügyfél objektumához és megteszi a szükséges intézkedéseket az Ügyfél helyett és nevében. A kivonulás a következő jelzések esetén valósul meg: betörés-, támadás-, kényszerített nyitás-, szabotázs-, tűz-, műszaki hiba-, orvosi segítséget kérő jelzések. Az Ügyfél biztonsági elvárásainak megfelelően választhat kapcsoltvonalas, GSM (voice) csatornán keresztüli jelzésátvitelt, ill. a kor legmagasabb technikai színvonalát nyújtó GPRS (adatkapcsolt) átviteli lehetőséget, valamint ez ezek kombinációját nyújtó kombinált szolgáltatást.

Security Patent Kft.

Security Patent Kft.

A Patent Csoport tagja: A Security Patent Kft., az LH Patent Security Kft., a Patent Plusz Kft., a Patent Clear Kft., a Zavéd Kft., FireZone Kft. A Security Patent Győr város sportjának egyik legnagyobb magán támogatója lesz a sportszövetségekkel kötött szerződés alapján (futsal, kézilabda, lövészet, boksz és kajak-kenu).

Security Service Kft.

Security Service Kft.

A mai, folyamatosan változó, váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekkel teli világban egyre inkább a figyelem központjába kerül és növekvő értéket jelent a Biztonság! A Sárvári Security Service Kft. éppen abban tud segítségére lenni, hogy biztonságban érezhesse szeretteit, saját magát, vállalkozását, munkatársait, adatait és vagyonát!

Tuti menü