Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Medgyes - Precíz [4. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás: Medgyes - Precíz [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
Medgyes Security

Medgyes Security

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység. Vállalkozásunk, ugyan a fiatalabbak közé tartozik a piacon ( alakulás éve:2001.), megrendelőink viszont a legnagyobbak közül valók. Bizalmuk oka, hogy a Medgyes Security. a megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít.

Megoldás Kft.

Megoldás Kft.

A Megoldás Kkt-t 1994-ben alapította két magyar tulajdonos (a tulajdonosi összetételben egy változás történt, cégünk azóta családi vállalkozásként üzemel), 2009-ben jogutóddal Kft.-vé alakult.

Mon-da

Mon-da

Cégünk a Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. a Civil cégcsoport tagjaként nyújt professzionális távfelügyeleti szolgáltatást, immár 13 éve. Működésünket 1997-ban kezdtük meg a Dabasi, Monori és Nagykátai Rendőrkapitányságok területén. Minőségi munkánknak és az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már az ország teljes területén vállaljuk riasztó és videó rendszerek távfelügyeletét.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt.1991-ben alakult, és már a kezdetektől fogva élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. A minőségi, és szakmai célok minden esetben megelőzték a közvetlen gazdasági érdekeket.

Nádasi elektro

Nádasi elektro

Ügyfeleinknek, teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatását biztosítjuk, melynek egy jelentős területe a távfelügyeleti rendszerünk. A riasztás helyszínére kivonuló szolgálattal teszünk eleget, a szerződéseinkben megfogalmazott elvárt intézkedéseknek.

Nav-x Kft.

Nav-x Kft.

A Nav-x Kft által nyújtott szolgáltatás lényege, hogy a műholdak által pozicionált jármű vagy személy valós helyzetét egy GPS-GSM kommunikátor rendszeren keresztül egy szerverünkre juttatjuk. Ezt a továbbított pozíciót az erre a célra fejlesztett szoftver egy térképre konvertálja melyet web felületen Internet hozzáférésen keresztül számítógépen lehet kiértékelni a nap 24 órájában bárhol, ahol Internet kapcsolat van.

Nit Hungary

Nit Hungary

A közúti fuvarozó és szállítmányozó cégek számára kifejlesztett Gprs alapú járműkövető rendszer a legmodernebb követeléseknek tesz eleget. Kiépítésének nagy előnye hogy a Nitsat előző, már több mint 5 éve üzemelő Gps-Sms alapú rendszere által szerezett tapasztalatok alapján és az egyre magasabb szintű követelményeknek maradéktalanul eleget téve lett kialakítva.

Oktel Kft.

Oktel Kft.

Egy cég alapításakor a tulajdonosok szándéka csupán az egyik szála a történetnek. A környező piac, a belső szerkezet, a lehetőségek és elvárások, a megragadott és az elszalasztott lehetőségek mind felülírhatják a terveket. Vajon melyik út vezet messzebbre: az alkalmazkodás vagy a kitartás az eredeti célok mellett? Az Oktel Kft. története erről is szól.

Őrmester

Őrmester

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. a biztonsági cégek közül az elsők között alakult meg 1990-ben a személy- és vagyonvédelmi piacon. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalat, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak.

Hirdetés
Pandant Tmsz Kft.

Pandant Tmsz Kft.

Társaságunk, jogelődei révén 1992-től foglalkozik műholdas járműkövetéssel. 1992-2002 között cégünk volt az Európára és Észak Afrikára lefedettséget biztosító Euteltracs műholdas járműkövető rendszer magyarországi nemzeti szolgáltatója.

Pannon Security Kft.

Pannon Security Kft.

Az élőerős védelem mellett a riasztó-, megfigyelő rendszerek és ezek kombinációinak segítségével szinte tökéletes felügyelet építhető ki megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, mely biztonságosabbá, tervezhetőbbé teheti az Ön életét is.

Pannónia-Security Kft.

Pannónia-Security Kft.

Távfelügyeleti munkatársaink a nap 24 órájában működő monitoring rendszeren keresztül folyamatosan figyelik és ellenőrzik a riasztórendszerekről beérkező jelzéseket. A telepített riasztórendszertől függően az alábbi jelzéstípusokat tudjuk fogadni: betörésjelzések pánik, tűz és támadásjelzések nyitás - zárás riportok technikai jelzések

Pestőr távfelügyelet

Pestőr távfelügyelet

Hogyan működik a távfelügyele és mire használható? Kell hozzá riasztó rendszer a lakásba, házba, üzletbe. Ha már a telepítés készen van, akkor a riasztó szirénázhat a helyszínen, amitől a betörő esetleg megriad. De sokkal jobb, ha egy szakmai szolgáltatóhoz jelez a rendszer, ez a távfelügyelet. A távfelügyeletnél a riasztó rendszer nemcsak a helyszínen szirénázik hanem mindössze néhány másodperc alatt az éjjel-nappal kifogástalanul működő távfelügyeleti központunkba is beérkezik, ahol jelzi hogy betörés, pánik, tűzjelzés, kényszer alatti nyitás (haza érkezéskor kialakult támadások ellen véd), idős emberek segély hívása, szabotázs, áramszünet, vízszint érzékelő, kazán felügyelet, lift felügyelet, műszaki hibák, stb. következtek be. A segélyhívásokra könnyen használható, testen viselhető távjelzőket is használhatunk, amelyekkel könnyebben elérhetőek a speciális életvédelmi szolgáltatások.

Piedra Kft.

Piedra Kft.

A Piedra Kft. rendvédelmi, államigazgatási és jogi tanácsadókat foglalkoztató társaság, amely 2007-ben alakult. Vezetői vagyonvédelmi szakterületen és fegyveres testületeknél eltöltött több éves gyakorlattal, illetve vezetői gyakorlattal rendelkeznek. Kollégáink magasfokú szakértelem és rutin birtokában, komoly elismerést vívtak ki maguknak a szakmán belül és partnereink körében egyaránt.

Pinkerton-V Ügynöki és Szolgáltató Kft.

Pinkerton-V Ügynöki és Szolgáltató Kft.

A cégcsoport névadója Pinkerton Allan Robert (1819-1884) a klasszikus magánnyomozás és biztonsági szolgáltatás megteremtője a híres chicago-i nyomozó és vagyonőrző vállalat skót származású megalapítója. Híres kriminalista volt több szakkönyvet írt sikereivel gyakran egész Amerikát bámulatába ejtette. Cégének nevéhez fűződik többek között Butch Cassidy és a Sundance kölyök elfogása is.

Praktiker Security Alarm Kft.

Praktiker Security Alarm Kft.

A Praktiker Security Alarm Kft. 1998 óta foglalkozik riasztók, lakásriasztók, biztonsági kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptetők, rácsok és széfek telepítésével, karbantartásával, javításával és forgalmazásával. A cég vezetője 1978 óta foglalkozik biztonságtechnikával, a Praktiker Security Alarm elődcégét 1994-ben alapította.

Precíz nyomkövetők

Precíz nyomkövetők

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét.

Tuti menü