Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: For - Lop [3. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás: For - Lop [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
For Rest Kft.

For Rest Kft.

A közbiztonsági térfigyelő kamerák preventív visszatartó ereje, bűnmegelőző hatása már sok helyen bizonyított. Az utcai erőszak, az autólopások, a társasházi besurranások, a falfirkálások és a rongálások a megfigyelt területekről kiszorultak a meg nem figyelt területekre. A térfigyelő kamerarendszerek ezen kívül hozzájárultak a bankrablások számának csökkenéséhez is.

Fullsec Kft.

Fullsec Kft.

A tulajdon elleni bűncselekmények, az erőszak és a terrorizmus mindennapi életünk olyan számottevő rizikófaktoraivá váltak, amellyel ma már minden gazdálkodó szervezetnek számolnia kell.

Garai Kft.

Garai Kft.

Cégünk 1992-ben alakult Garai Vagyonvédelem néven. Az első években főleg riasztóberendezések telepítésével foglalkoztunk. Azt követően folyamatosan építettük be tevékenységünkbe a kaputelefonok, autóriasztók, videó megfigyelő- és rögzítő rendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek, szénmonoxid érzékelők telepítését és karbantartását. Szarvas városában 1994 májusában szervezetünk beüzemelte az első távfelügyeleti rendszert.

Global Bhg System

Global Bhg System

Cégünk eredeti formájában több mint 10 éve áll partnerei rendelkezésére. Kezdetben tevékenységünk fő profilját a biztonságtechnikai rendszerek tervezése és kiépítése jelentette. Az elmúlt időszakban, már meglévő partnereink igényeit kielégítendő, számítógépes hálózatok kiépítésével, programok készítésével is foglalkozunk.

Globalszoftver

Globalszoftver

Cégünk több éves tapasztalata alapján jól tudjuk a rendszergazda bizalmi pozíciót tölt be minden cég életében, amit ki kell érdemelni. Ma már csak olyan szakértői céget érdemes megbízni, aki garanciát is vállal munkájára.

Inter Crown Europe Zrt.

Inter Crown Europe Zrt.

Cégünk az elmúlt évben újabb elemmel bővítette tevékenységi körét, mely az IP alapon megvalósuló video megfigyelésre kínál kül- és beltéri megoldásokat egyaránt. Jelen piaci viszonyok közt elengedhetetlen követelmény a versenyképes ár, valamint a magas színvonalú technológia és szolgáltatás, ezért rendszerünket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze. A 2011-es év egyik kiemelkedő fontosságú feladata volt az Európai Unió támogatásával létrejött projekt keretében, Szerencs város térfigyelő rendszerének bővítése és fejlesztése.

Interguard Kft.

Interguard Kft.

A rendszerváltást követően Magyarországon gyökeresen átalakult a gazdasági és tulajdonosi szerkezet, amely magával hozta az addig szinte ismeretlen, új bűnözési formák megjelenését. A bűnözés visszaszorítása olyan preventív, össztársadalmi szükséglet, amely tekintetében az államnak, a társadalmi szervezeteknek, valamint a lakosságnak is felelőssége van. Ennek keretében egyre nagyobb jelentőséget kap az önvédelem, mint bűnmegelőzési forma.

Itsector

Itsector

Amennyiben vállalkozásának informaitkai rendszerét szeretné megbízható vállalkozásra bízni! Cégük informatikai rendszere nem tűnik hatékonynak, többet vártak a számítópes korszaktól? Mi segítünk Önöknek számos probléma megoldásában!

Kocka-Forma Bt.

Kocka-Forma Bt.

A nyomkövető rendszer a közúti fuvarozás területére kifejlesztett interneten keresztül a világon bárhonnan biztonságosan elérhető műholdas gépjárműkövető rendszer, valós idejű adatokkal szolgál. Az információkat jelenleg Magyarország teljes úthálózatát lefedő digitális vektoros térképen jeleníti meg.

Hirdetés
KomplexBetörésvédelem Kft.

KomplexBetörésvédelem Kft.

Cégünk 1989-ben családi vállalkozásként indult KIS-Vállalkozás Betörésvédelmi Centrum néven. Tevékenységünket elektromos vagyonvédelmi rendszerek tervezésével és kivitelezésével kezdtük. Az évek múlásával és a piaci igények alakulásával tevékenységi köreinket folyamatosan fejlesztettük és bővítettük.

KontraVéd

KontraVéd

Cégünk a Kontravéd Kft. 2012.07.01. dátummal a Multi Alarm Zrt. cégcsoport tagja lett. Anyacégünk 20 éve van jelen Magyarországon a biztonságtechnika, vagyonvédelem piacán. Büszkék arra, hogy 100%-ban magyar tulajdonú társaságként kis cégből mára hazánk piacvezető, több, mint 55.000 ügyfelet kiszolgáló nagyvállalattá nőtte ki magát úgy, hogy közben a mai napig családias légkör valamint az ügyfelek megelégedettsége jellemzi. Távfelügyeleti központjuk Közép-európában egyedülálló minősítésekkel rendelkezik. Cégünk büszke arra, hogy a Multi Alarm Zrt. csoportjához tartozhat és ezáltal a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatja.

Lan Kft.

Lan Kft.

Legfőbb célunk partnereink rugalmas, hatékony, minőségi kiszolgálása. Ebben ISO 9001 Minőségirányítási rendszer támogat bennünket 1999 óta, melyet a 2008-tól ISO 27001 Információbiztonsági tanúsítás egészít ki.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a Dél-Dunántúl bűnmegelőzését, kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Cégünk alapfilozófiája a megalakulás óta eltelt 20 év alatt, hogy folyamatosan javítsunk a szolgáltatásaink minőségén, hogy ezáltal is növelhessük elégedett Ügyfeleink számát.

Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

A Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató bt. 1991.-ben jött létre majd a meg növekedett igényeknek megfelelően 1994.-ben Kft.-vé alakult. Olyan céget kívántunk alakítani, amely teljes körű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai, magánnyomozói és követelés kezelői szolgáltatást tud nyújtani megrendelői részére.

Lhb Inter Security

Lhb Inter Security

Társaságunkat 1996-ban 3 magyar tulajdonos hozta létre. Az alapítás évében - 1996-ban - a tulajdonosokkal együtt 12 főből állt a Kft. és 20 megbízója volt. Az alapítás óta a cég fejlődése töretlen és dinamikus, jelenleg 350 főt foglalkoztat és összességében közel 1200 megbízója van. Napjainkra az LHB Inter-Sec. Kft. a régió egyik legdinamikusabban fejlődő és elismert vagyonvédelmi vállalkozásává nőtte ki magát.

Lochner Kft.

Lochner Kft.

1992-ben villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével indult útjára a Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft. Nagy utat tettünk meg napjainkig, míg a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk

Lop-StopKft.

Lop-StopKft.

A Lop-Stop Vagyonvédelmi BT. 1991. május 01. alakult, az alapító tulajdonos ezt megelőző egyéni vállalkozásából. Az eredetiekben kizárólag elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését végző BT. a piac és a kor követelményeinek eleget téve fokozatosan szélesítette ki tevékenységi körét a biztonságtechnika és az őrzés-védelem területén. Mára a térség egyik legszélesebb ügyfélbázissal rendelkező vagyonvédelmi szolgáltatójává sikerült fejlődnie.

Tuti menü