Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: CarloQuality - Ferhouse [2. oldal]
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás: CarloQuality - Ferhouse [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
CarloQuality

CarloQuality

A történet 1993. év elején kezdődött, amikor is két fiatalember - Carlo riasztástechnika elnevezéssel elindította vállalkozását. Épületek és telephelyek komplex biztonságtechnikai rendszereinek tervezését, kivitelezését, karbantartását választották szakterületükké.

Civil Biztonsági Szolgálat ZRt.

Civil Biztonsági Szolgálat ZRt.

A Civil Biztonsági Szolgálat ZRt. 20 éves múltra tekint vissza, és maradéktalanul megfelel a 2005. évi CXXXIII. törvényben előírt feltételeknek a vagyonvédelem minden területén. Az egységes szemléletű, folyamatos, magas szintű szolgáltatásaink eredményeként elértük, hogy Magyarország teljes területén teljesítünk vagyonvédelmi feladatokat, amelyeket a régióközpontokból koordinálnak vezető munkatársaink.

Comfort Line

Comfort Line

Az Idc Kft. néven alapított és a 2004. évben re-brandingelt Comfortline Hungary Kft. 2001 óta működik a magyar piacon, alapvetően vagyonvédelmi, egészségvédelmi távfelügyeleti szolgáltatások nyújtásával. (Ilyenek például a behatolásvédelem, tűzvédelem vagy pl. az automatikus jelzőrendszer mely idős családtagjainkra vigyáz és szükség esetén riaszt.) Szolgáltatások kiegészültek kényelmi szolgáltatásokkal is, például automatikus világítás, redőny, garázs és kertkapu, fűtés, hűtés, szauna vezérlés. Szolgáltatásait nemcsak a lakossági körnek, de az üzleti szférának is nyújtja. A dinamikusan fejlődő céget versenytársaitól minőségi szolgáltatásaival és azok reális árazásával valamint a kiegészítő szolgáltatások nyújtásával (pl. részletfizetés) különbözteti meg. A cég vezetői hisznek abban, hogy ügyfelei hűségének elnyeréséhez elengedhetetlen, hogy figyelmesen meghallgassák őket, pontosan megértsék igényeiket, majd olyan megoldásokat javasoljanak, amelyek sikert eredményeznek számukra. Olyan munkatársakat választottak akik mind tudásukban, folyamatos tudásvágyukkal mind pedig elhivatottságukban hozzájárulnak ezen cél eléréséhez. A Comfortline Hungary Kft. 2005-ben Iso 9001 minősítést is bevezette szolgáltatásai minőségének folyamatos fenntartása érdekében. Partnerei kiválasztásakor és az együttműködés során is a minőség és a megbízhatóság az elsődleges szempont.

Contego-Sec 09 Kft.

Contego-Sec 09 Kft.

Riasztókkal foglalkozó vállalkozásunk 2009-ben alakult, elsődlegesen az a felismerés keltette életre, hogy a XXI. század embere számára egyre fontosabb a biztonság. A folyamatos elektronikus védelmi igények elengedhetetlenné tették számunkra, hogy az elsősorban élőerős őrzési tevékenységi körünket kibővítsük a risztórendszerekkel és a Contego-Sec 09 Kft. már csak ezeknek az elektronikus védelmi igényeknek a kielégítésével foglalkozhasson.

Deudi Kft.

Deudi Kft.

Cégünk 2001-ben alakult számítógép alapú képrögzítő szofverek valamint komplett rendszerek kifejlesztésére. Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is.

Digisec Bt.

Digisec Bt.

Cégünket a Digisec Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot (rövid nevén DIGISEC Bt.), mint gazdasági társaságot 2000. novemberében alapítottuk. Akkoriban biztonságtechnikai rendszerek telepítése volt a fő tevékenységünk. A piac és az ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat a biztonságtechnika és az egyéb épületvillamossági tevékenységek terén.

Dir-Con

Dir-Con

Nos, volt már Önnek olyan tapasztalata, hogy egy külföldi fejlesztésű és gyártású eszközt nem egyszerű, esetenként lehetetlen, feladat egy magyar felhasználó egyedi igényeihez igazítani vagy annak technikai hátterét korrekten szolgáltatni? Az ilyen szituáció időnként elég kellemetlen és bosszantó ugye? Nos, a DIR-CON Kft. egy magyar tulajdonú, biztonságtechnikai távfelügyeleti vevőket és PC alapú intelligens digitális videókép felvevő rendszereket fejlesztő és gyártó cég.

Docca OutSource It Kft.

Docca OutSource It Kft.

A Docca OutSource It Kft. informatikus rendszermérnök csoportként jött létre 2000-ben, amely az évek során 27 fős ernyőszervezetté alakult, és mára sok milliárd forint forgalmú vállalatok informatikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Ügyfeleink üzleti igényeit fókuszban tartva segítünk a különféle informatikai beszállítókkal/szolgáltatókkal való együttműködések során.

Doktor-Alarm Kft.

Doktor-Alarm Kft.

A Doktor-Alarm Kft. 2004-ben alakult, és főleg elektronikus vagyonvédelemmel foglalkozik. Cégünk tevékenysége szerteágazó, a biztonságtechnikától a kapuvezérlés technikán, a GSM és GPRS kommunikáción át, az IP alapú beléptető rendszereken keresztül a mobil alkalmazásokig kiterjed. Napjainkban egyre inkább ezen rendszerek komplex alkalmazása jelent megfelelő biztonságot, és kényelmet. A technika és a mobil kommunikáció gyors fejlődése adta lehetőségek kihasználásával törekszünk szolgáltatásainkat kényelmesebbé tenni.

Hirdetés
Electro-Age Kft.

Electro-Age Kft.

Vállalkozásunk 1995 óta foglalkozik belső és külső villamos tervezési munkákkal. A Korlátolt Felelősségű Társaság magánemberek tulajdonában van. Alkalmazkodva megbízóink folyamatosan bővülő igényeihez, cégünk komplex szolgáltatást nyújt villamos tervezési munkákra (kis- és középfeszültségű energia ellátás, épületvillamosság, épületfelügyelet, tűzjelző rendszer, számítógépes hálózat, stb), de vállaljuk a tervezéshez tartozó kiegészítő tevékenységekre történő megbízások (szakvélemények, felmérések készítése, műszaki ellenőrzés, mérnöki tanácsadás) szakszerű elvégzését is.

Ep-Rc Security

Ep-Rc Security

A bűnmegelőzésnek rengeteg speciális területe van, és nem mindig számít veszélytelen feladatnak. Nem elég beszereltetni egy riasztót: riasztójelzés esetén, a helyszínen sürgősen meg kell jelennie a veszély megelőzésére, illetve elhárítására alkalmas szakembernek.

Erga-Vill Kkt.

Erga-Vill Kkt.

Az oldalt az Erga-Vill Kkt. üzemelteti. Profilunkat Ön és vállalkozása teljes körű kiszolgálására, komplex vállalati megoldások szállítására specializáltuk. Munkatársaink, alvállalkozóink és szakértőink a vonatkozó jogszabályok által meghatározott végzettséggel, felsőfokú szakirányú szakképesítésekkel, nagy szakismerettel és gyakorlattal rendelkeznek.

Ertekor 2003

Ertekor 2003

A cég tagjai és alkalmazottai több mint 15 éve foglalkoznak a vagyonőri tevékenységgel. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy javítsunk a közbiztonságon, megvédjük a ránk bízott személyeket és azok javait. A velünk üzleti kapcsolatba kerülő megbízóinknak kiszámítható, megbízható és szakszerű partnere legyünk.

Euro-Színvonal Bt.

Euro-Színvonal Bt.

A cég 1998-ben alakult. A cégvezető már az alapításkor több éves professzionális tapasztalattal rendelkezett a villamos ipari szakterületen. Tapasztalatait nemcsak hazánkban, hanem külföldi országokban mélyítette el. Többek között Németországban és Oroszországban. Jelenleg a cég foglalkozik mindennemű villamos ipari munkák kivitelezéséve

FamilyGuard

FamilyGuard

A FamilyGuard segítségével mindig tudomása lehet arról, autója éppen hol áll, merre tart, mi történik éppen vele. A műholdas nyomkövető eszközök piacán a legkézenfekvőbb megoldást nyújtja, hogy a tolvajok tudta nélkül meghatározhassa autója pillanatnyi helyzetét.

Felaxy Kft.

Felaxy Kft.

Cégünk 1995-ben alakult. Elektronikus vagyonvédelmi berendezések (betörés és tűzjelző rendszerek, videó-megfigyelő rendszerek) telepítésével, karbantartásával és távfelügyeletével foglalkozunk. A partnereink részéről felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük tevékenységi körünket, ezáltal sikerült egyre növekvő piaci részesedést elérni. Ma már a biztonságtechnikai szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk megrendelőinknek az ország minden részében. Mindezt úgy értük el, hogy a megalakulásunkkor kitűzött elvhez hűek maradtunk: világszínvonalú technikai eszközök állandó emberi felügyelet mellett védjék megrendelőink értékeit és biztonságát.

Ferhouse Mentel Kft.

Ferhouse Mentel Kft.

Cégünk a Ferhouse Mentel Kft. kifejezetten a felvonó-vészjelzőrendszerek beépítésére és az ezekhez tartozó vészfelügyeleti szolgáltatás ellátására alakult annak érdekében, hogy az egyre gyakrabban előforduló felvonó meghibásodások miatt a liftben rekedt személyek gyors és szakszerű kimentése az Uniós ajánlásoknak megfelelően történjen meg.

Tuti menü