Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
 Relic-Őr Kft.

Relic-Őr Kft.

Cégünk a Relic-Őr Kft. egy a vagyonvédelem, takarítás, gondnoki üzemeltetés területén 2003-tól 2009-ig szolgáltató Bt.-ből alakult át és folytatja tevékenységét. A cég vezetői, alapítói az elmúlt évek során fegyveres testületeknél, őrzés- védelemi, takarítási valamint üzemeltetési szolgáltatások területén szerezték szakmai tapasztalataikat és gyarapították tudásukat.

 Secret Control GPS Kft.

Secret Control GPS Kft.

A Secret Control GPS Kft. 1997-ben azzal a célkitűzéssel alakult, hogy új elektronikai fejlesztésekkel és a legmodernebb technológiák meghonosításával lépjen a hazai piacra. Felhasználva műszaki tapasztalatainkat, elsőként fejlesztettük ki a Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszert és kiépítettük saját diszpécserszolgálatunkat, illetve országos bevetési hálózatunkat.

 Sziget Security Kft.

Sziget Security Kft.

A Sziget Security Korlátolt Felelősségű Társaság 1996 februárjában alakult. Működési területünk Budapest, Szigetszentmiklós, Ráckeve és vonzáskörzete. Bemutatkozásként röviden, de tárgyszerűen ismertetjük Önnel a legjellemzőbb ágazati szolgáltatásainkat: Komplex rendészeti tevékenység, objektum védelem, vállalatok, intézmények, vagyonvédelmi feladatainak ellátása, valamint a biztonságtechnikai berendezések telepítése és azok 24 órás távfelügyelete a legnagyobb volument jelentő szolgáltatásaink

Acélpajzs

Acélpajzs

Vállalkozásunk a biztonságtechnika területén 1993 óta működik. A minőség és megbízhatóság mellett, a versenyképes üzletpolitika és felelősségteljes cégvezetés alkotja szemléletünk irányvonalát. Szolgáltatásaink bármely gazdálkodó szervezet részére biztosítják az összes kockázati tényező párhuzamos kezelését, vagyis a teljes körű rizikómenedzsmentet. Főbb tevékenységeink: élőerős objektumvédelem, járőrszolgálat, rendszertelepítés, távfelügyelet valamint objektum üzemeltetési-, karbantartási-, takarítási- és gondnoksági szolgáltatások. Kiemelt szempontunk a minőség és biztonság, szolgáltatásunk programjának legfőbb célkitűzése a megelőzés. Munkánk arra irányul, hogy tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket. Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi tanúsítványt 2001-ben megszerezte.

Ádesz 2007 Kft.

Ádesz 2007 Kft.

Cégünk biztonságtechnikával és épület klimatizálással foglalkozik. Székhelyünk Budapesten található, de az egész ország területén vállalunk munkákat. A biztonságtechnikán belül riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, kaputelefonok telepítése az egyik szakterületünk. Ide tartozik még a kapuk ill. garázsajtók automatizálása is. Ezeken kívül egyéb gyengeáramú hálózatok (számítógép, telefon, stb.) telepítésével is foglalkozunk.

Alba-Őr Security

Alba-Őr Security

A felhasználói igények kiszélesedése váltotta ki azt az igényt, hogy létrehozzuk személy,- és vagyonvédelmi vállalkozásunkat.Cégünk 2000-ben alakult, központja Székesfehérvár. A szervezett keretek között történő értékesítés, installálás és a már több éve együtt dolgozó magasan képzett szakember gárda biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy a biztonságtechnikai piacon a vezető vállalkozások között legyünk jelen.

Alfa-Vill 2002 Kft.

Alfa-Vill 2002 Kft.

Villanyszerelő cégünk mind a közületek és mind a lakosság kiszolgálását tűzte ki elsődleges célul, kifejezetten a kisebb villanyszerelési munkákra szakosodva Kaposvár és környékén, de családi házat koplett villanyszerelő munkálatat is elvégezzük! Mindennapos törekvéseink, hogy a megrendelőink legkisebb villanyszerelési igényeit is maximálisan kielégítsük.

Alhambra Kft.

Alhambra Kft.

Cégünk jogelődje már 1993 óta foglalkozik komplex vagyonvédelmi szolgáltatással, ami jelenleg is a magyarországi vagyonvédelmi piac stabil és meghatározó szereplője. Üzletpolitikai filozófiánkban döntő szerepet kap, hogy megbízóinknak mind személyi, mind technikai szempontból magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokat nyújtsunk s az így megalapozott partnerkapcsolat hosszú távú, harmonikus és főleg eredményes legyen.

Alko-soft Szolgáltató Bt.

Alko-soft Szolgáltató Bt.

Az Alko-soft Szolgáltató Bt. 2004 januárjában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy segítse magánszemélyek számítógéppel kapcsolatos problémáinak megoldását, valamint kisebb cégek informatikai infrastruktúrájának kialakítását, és folyamatos működésének biztosítását. Cégünk tagjai több éves informatikai tapasztalattal rendelkeznek a rendszeradminisztráció, számítógép hardverek, illetve szoftverfejlesztés területén.

Hirdetés
Apolló-007 Kft.

Apolló-007 Kft.

Az Apolló-007 Kft.1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzésvédelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással.

Árgus -Security

Árgus -Security

Az immáron 10 éve működő Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft. célja, hogy a vagyonvédelmi - és az ezen tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatások területén folytatott tevékenységével kivívja minden megrendelőjének elismerését, bizalmát. Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal lakások, családi házak, üzlethelyiségek biztonságát őrizzük 24 órán keresztül működő felügyeleti központunk segítségével.

AS Solutions Kft.

AS Solutions Kft.

Cégünk, az AS Solutions Kft. intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokat kínál főként magánszemélyeknek, valamint kis- és középvállalkozások számára. Az őrzésvédelem és biztonságtechnika mellett kiemelten foglalkozunk gépjárművek és különböző típusú objektumok távfelügyeletével.

Asm Security Kft.

Asm Security Kft.

Az ASM Security Kft. immáron 16. éve a magyar biztonságtechnikai piac aktív szereplője. Pályafutását tűzjelző berendezések forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával kezdte. Szakember gárdája megbízható és eredményes munkáját számos referencia példázza. 2007-ben az ASM fejlesztői megalkották első saját márkás terméküket az ASM usb kameráját, mely egyedi és extra funkcióival nagy sikert aratott.

Ath Security Kft.

Ath Security Kft.

Alapítva: 1990.-ben Cégünk elektronikus vagyonvédelmi: -riasztó -beléptető -kamera -minősített tűzjelző rendszerek telepítésével foglalkozik. Nem akar szerelési költséget fizetni? Vásároljon tőlünk, 'csináld magad' Jablotron vezeték nélküli behatolásjelző, vagy Eurovideo videós megfigyelő készletet!

Békes-Zóna

Békes-Zóna

Cégünk évtizedes hagyományokkal rendelkezik elektromos és vagyonvédelmi rendszerek telepítésében és karbantartásában. A vállalkozásomat 1991-ben kezdtem, üzleti kapcsolatainkra a stabilitás, a személyes kapcsolat folytonossága és a megbízhatóság jellemző.

Bizalom Zrt.

Bizalom Zrt.

Jogelődje révén 1986-ban, az országban elsőként kezdett szervezett keretek között vagyonvédelmi szolgáltatásokat. A vagyonvédelmi, őrzés-védelmi feladatok egységes szabályrendszerének kialakításához társaságunk szakértő munkája adott iránymutatást.

BrainCorp Hungary Kft.

BrainCorp Hungary Kft.

Úgy fogalmazhatnánk meg két szóban cégfilozófiánkat. Szolgáltatáscsomagjai nk összeállításakor elsődleges célkitűzésünk volt, hogy alkalmazkodva a piaci árakhoz színvonalas és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, kompromisszumok nélkül. Hisszük, hogy a magyar üzleti élet igényt tart erre. Reméljük oldalainkon megtalálja az Ön által keresett információt, amennyiben ez nem igy lenne állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Tuti menü