Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
IT távfelügyelet képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

IT távfelügyelet - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » IT távfelügyelet
Keresés
Találatok száma - 15 db
Alko-soft Szolgáltató Bt.

Alko-soft Szolgáltató Bt.

Az Alko-soft Szolgáltató Bt. 2004 januárjában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy segítse magánszemélyek számítógéppel kapcsolatos problémáinak megoldását, valamint kisebb cégek informatikai infrastruktúrájának kialakítását, és folyamatos működésének biztosítását. Cégünk tagjai több éves informatikai tapasztalattal rendelkeznek a rendszeradminisztráció, számítógép hardverek, illetve szoftverfejlesztés területén.

BrainCorp Hungary Kft.

BrainCorp Hungary Kft.

Úgy fogalmazhatnánk meg két szóban cégfilozófiánkat. Szolgáltatáscsomagjai nk összeállításakor elsődleges célkitűzésünk volt, hogy alkalmazkodva a piaci árakhoz színvonalas és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, kompromisszumok nélkül. Hisszük, hogy a magyar üzleti élet igényt tart erre. Reméljük oldalainkon megtalálja az Ön által keresett információt, amennyiben ez nem igy lenne állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Docca OutSource It Kft.

Docca OutSource It Kft.

A Docca OutSource It Kft. informatikus rendszermérnök csoportként jött létre 2000-ben, amely az évek során 27 fős ernyőszervezetté alakult, és mára sok milliárd forint forgalmú vállalatok informatikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Ügyfeleink üzleti igényeit fókuszban tartva segítünk a különféle informatikai beszállítókkal/szolgáltatókkal való együttműködések során.

Erga-Vill Kkt.

Erga-Vill Kkt.

Az oldalt az Erga-Vill Kkt. üzemelteti. Profilunkat Ön és vállalkozása teljes körű kiszolgálására, komplex vállalati megoldások szállítására specializáltuk. Munkatársaink, alvállalkozóink és szakértőink a vonatkozó jogszabályok által meghatározott végzettséggel, felsőfokú szakirányú szakképesítésekkel, nagy szakismerettel és gyakorlattal rendelkeznek.

Globalszoftver

Globalszoftver

Cégünk több éves tapasztalata alapján jól tudjuk a rendszergazda bizalmi pozíciót tölt be minden cég életében, amit ki kell érdemelni. Ma már csak olyan szakértői céget érdemes megbízni, aki garanciát is vállal munkájára.

Itsector

Itsector

Amennyiben vállalkozásának informaitkai rendszerét szeretné megbízható vállalkozásra bízni! Cégük informatikai rendszere nem tűnik hatékonynak, többet vártak a számítópes korszaktól? Mi segítünk Önöknek számos probléma megoldásában!

Lan Kft.

Lan Kft.

Legfőbb célunk partnereink rugalmas, hatékony, minőségi kiszolgálása. Ebben ISO 9001 Minőségirányítási rendszer támogat bennünket 1999 óta, melyet a 2008-tól ISO 27001 Információbiztonsági tanúsítás egészít ki.

Professzionál Miskolc Kft.

Professzionál Miskolc Kft.

Informatikai rendszerek működéséhez - egyedi igényekhez is alkalmazkodva - üzemeltetési támogatást nyújtunk szerződésben meghatározott feltételekkel, és határidőkkel, nevezetesen: rendelkezésre állást, távoli felügyeletet és monitorozást, távoli hibaelhárítást, helyszíni hibaelhárítást, csereeszközöket, karbantartást.

Prog-Lan

Prog-Lan

Cégünk 2009-ben jött létre. Szeretnénk munkánkkal és informatikai ismereteinkkel segíteni, egyszerűbbé, kényelmesebbé, valamint biztonságosabbá tenni partnereink munkáját. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek is az informaitka könnyebbé tételében! Köszönjük!

Hirdetés
Resort Kft.

Resort Kft.

Társaságunk a kilencvenes évek óta foglalkozik mikroprocesszoros eszközök fejlesztésével, gyártásával elsősorban az elektronikus biztonságtechnika területén. A több mint tíz éves fejlesztői tapasztalat alapozta meg számunkra a lehetőségét újabb ipari területek kiszolgálására.

SkyLine-Computer Kft.

SkyLine-Computer Kft.

A SkyLine-Computer Informatikai és Fejlesztési Kft. 1999-ben alakult. A cég kezdetben villamosmérnöki tevékenységet és számítástechnikai kiskereskedelmet folytatott, valamint informatikai rendszerek üzemeltetését végezte. A vállalkozás szolgáltatásainak köre 2000-től jelentősen bővült: a cég portfóliójának meghatározó részévé vált a szoftverfejlesztés, valamint a gyengeáramú hálózatok tervezése és kivitelezése kis- és középvállalkozások (KKV), egészségügyi intézmények, önkormányzatok részére.

Solitron

Solitron

Rendszermérnökeink támogatást nyújtanak az informatikai infrastruktúrát üzemeltető IT csapat számára - telefonon, vagy a helyszínen. Ránk bízhatja üzletileg kritikus rendszereinek felügyeletét, üzemeltetését. Az általunk nyújtott támogatás igénybevételével magasabb szintre emelheti IT szolgáltatásainak színvonalát.

Swnet Group Bt.

Swnet Group Bt.

Az SWNet Group Bt 2007-ben alakult, azzal a küldetéssel, hogy kis és -középvállalatok, intézmények informatikai rendszerét üzemelteti, karbantartja. Illetve olcsó és jó minőségű professzionális webhosting, és domain szolgáltatást nyújt ügyfeleinek

Telnet Work

Telnet Work

Tapasztalatink azt mutatják, hogy a cégek nincsenek tisztában milyen egy hatékony informatikai rendszer, és mit eredményez annak hiánya. Így fordulhat elő, hogy munkánk során számtalan olyan esetet láttunk, ahol sem a hálózat, sem annak védelme nem volt megfelelőképpen ellátva, hiszen az igények nem is lettek jól felmérve. Ráadásul, sok esetben nem is tudja az ügyvezető, hogy van-e egyáltalán valamilyen informatikai probléma. Segítünk Önnek feltárni a gyenge pontokat egy fogadás keretében.

Villtek Security

Villtek Security

A Villtek Security Nagykanizsán és környékén nyújt magánszemélyeknek és cégeknek alternatívát biztonságtechnikai tevékenység körében. Legyen szó akár rendezvények biztosításáról, személy védelemről, riasztórendszerek kiépítéséről, élőerős őzésről, szaktanácsadásáról, központi távfelügyeletről. Ha minket választ, jó választ! Legyen a Villtek Security partnere 2010-ben is!

Tuti menü