Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépjárműkövetés képes leírás - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Gépjárműkövetés - Távfelügyelet - cégek és szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tavfelugyelet.tlap.hu » Gépjárműkövetés
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Secret Control GPS Kft.

Secret Control GPS Kft.

A Secret Control GPS Kft. 1997-ben azzal a célkitűzéssel alakult, hogy új elektronikai fejlesztésekkel és a legmodernebb technológiák meghonosításával lépjen a hazai piacra. Felhasználva műszaki tapasztalatainkat, elsőként fejlesztettük ki a Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszert és kiépítettük saját diszpécserszolgálatunkat, illetve országos bevetési hálózatunkat.

FamilyGuard

FamilyGuard

A FamilyGuard segítségével mindig tudomása lehet arról, autója éppen hol áll, merre tart, mi történik éppen vele. A műholdas nyomkövető eszközök piacán a legkézenfekvőbb megoldást nyújtja, hogy a tolvajok tudta nélkül meghatározhassa autója pillanatnyi helyzetét.

Kocka-Forma Bt.

Kocka-Forma Bt.

A nyomkövető rendszer a közúti fuvarozás területére kifejlesztett interneten keresztül a világon bárhonnan biztonságosan elérhető műholdas gépjárműkövető rendszer, valós idejű adatokkal szolgál. Az információkat jelenleg Magyarország teljes úthálózatát lefedő digitális vektoros térképen jeleníti meg.

Lochner Kft.

Lochner Kft.

1992-ben villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével indult útjára a Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft. Nagy utat tettünk meg napjainkig, míg a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk

Nav-x Kft.

Nav-x Kft.

A Nav-x Kft által nyújtott szolgáltatás lényege, hogy a műholdak által pozicionált jármű vagy személy valós helyzetét egy GPS-GSM kommunikátor rendszeren keresztül egy szerverünkre juttatjuk. Ezt a továbbított pozíciót az erre a célra fejlesztett szoftver egy térképre konvertálja melyet web felületen Internet hozzáférésen keresztül számítógépen lehet kiértékelni a nap 24 órájában bárhol, ahol Internet kapcsolat van.

Nit Hungary

Nit Hungary

A közúti fuvarozó és szállítmányozó cégek számára kifejlesztett Gprs alapú járműkövető rendszer a legmodernebb követeléseknek tesz eleget. Kiépítésének nagy előnye hogy a Nitsat előző, már több mint 5 éve üzemelő Gps-Sms alapú rendszere által szerezett tapasztalatok alapján és az egyre magasabb szintű követelményeknek maradéktalanul eleget téve lett kialakítva.

Pandant Tmsz Kft.

Pandant Tmsz Kft.

Társaságunk, jogelődei révén 1992-től foglalkozik műholdas járműkövetéssel. 1992-2002 között cégünk volt az Európára és Észak Afrikára lefedettséget biztosító Euteltracs műholdas járműkövető rendszer magyarországi nemzeti szolgáltatója.

Precíz nyomkövetők

Precíz nyomkövetők

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét.

Radiorent Kft

Radiorent Kft

A Radiorent Kft. bár fiatal cégnek számít a hazai hírközléstechnika területén, de a szakmában eltöltött 15 év tapasztalatával rendelkező munkatársaknak köszönhetően mára méltán vált elismert vállalkozássá. A magyar tulajdonú cég 2004 évben alakult meg.

Hirdetés
Rukon Kft.

Rukon Kft.

A Rukon Kft. 2001-ben alakult, fuvarozó, áruszállító cégeket támogató megoldások forgalmazására. Kezdetektől olyan felügyeleti megoldás forgalmazása volt a cél, amelyek kontrollálják azon költségeket, amelyek a járművek, berendezések üzemeltetésével kapcsolatban keletkeznek. Alapítók úgy vélték, hogy a versenyképesség kulcsa a fejlődőképesség és az innováció, valamint a vevő igényeihez történő alkalmazkodás és a költségtakarékos megoldások keresése, ezért választották a cseh Torola gyár termékeit.

Save Guard Kft.

Save Guard Kft.

A Save Guard Kft. által kifejlesztett, műholdas flottakövető rendszer nem csak a nagyvállatok csoportjait célozza meg, hanem a gépjármű tulajdonosok teljes körét. A cégek, valamint magánszemélyek megtalálhatják azokat a funkciókat, amelyeket használni tudnak egy ilyen rendszerrel. Ezzel gazdaságosabbá, kényelmesebbé teheti vállalkozásának, valamint magánéletének azt a részét, ami az autóhoz

Topolisz Kft.

Topolisz Kft.

Topolisz Térinformatikai Stúdió Kft. 1991-ben jött létre térinformatikai alkalmazások készítésére. Tagjai és alkalmazottai matematikusok, mérnökök, informatikusok, térinformatikusok és adatbázis adminisztrátor szakemberek. Ezen kívül külső munkatársak is részt vesznek fejlesztőként a cég tevékenységében.

Transorg Kft.

Transorg Kft.

Cégünk 12 éve foglalkozik integrált logisztikai és közlekedési informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével és telepítésével, ezen belül is szaktanácsadással, rendszertervezéssel, szoftverfejlesztéssel, rendszerüzemeltetéssel.

Triton Security Kft.

Triton Security Kft.

Vállalkozásaink a Triton és Colt 38 Security Kft hosszú évek óta dolgozik a vagyonvédelem területén Pest, Borsod és Békés megyében. Célunk: működési területünkön a közös- és magánytulajdon védelme, a vagyon elleni büncselekmények visszaszorítása, kapcsolatunk a hatóságokkal és rendvédelmi szervekkel jó, kölcsönösen segítjük egymás munkáját.

Tuti menü